Skip to main content

Keresd két csúszdázás között gyerek KRESZ pályánkat a Zalakarosi Fürdő strandján!

Tanuld meg a közlekedési szabályokat szórakozva! 

A Zalakarosi Strandon 10:00-19:00 között kipróbálhatjátok a gyerek KRESZ pályát vagány elektromos kisautókkal, élethű közlekedési táblákkal, színes lámpákkal! Sőt az autómosóban még meg is tisztíthatod a járművedet, pont mint a nagyok! Már az egészen kicsit is játszva megtanulhatják hogyan lehet biztonságosan közlekedni a városban!

Próbáljátok ki a pályát, az igazán belevalók pedig “Kölyök jogsit” szerezhetnek a saját fotójukkal és nyakba akasztható jogosítvány tartóval, hogy a strandon büszkén viselhessék.

Aki pedig a száguldást szereti, annak ki kell próbálnia a HURRICANE elektromos dodzsempályát, ahol nincs sebesség határ! 

Száguldhattok, pöröghettek-foroghattok, itt nem állít meg a rendőr! A gyerekek akár a szülőkkel együtt is használhatják! Ütközz, kanyarogj, pördülj, légy te a pálya hurrikánja!

 

ÁRAK

Traffic school (1 kör): 1650.- 

Hurricane: 650.- 

Kiddie Kölyök jogsi: 990.- 

Nyakba akasztható tartó: 350 Ft 

 

Várunk két csobbanás között a Zalakarosi Strandon fergeteges #zobori élményekkel! Ezen a nyáron ne hagyd ki a Zobori Traffic Shool-t és a Hurricane elektromos dodzsempályát, ha strandolni mész!