ZOBORI ÉLMÉNYEK 24 ÓRÁN TÚL

Zalaszabarban nem ér véget a játék, ha lemegy a nap! Több fajta szállás közül választhatsz és a móka folytatódhat, miután egy kényelmes szálláson kipihented magad. A kalandpark környéke számtalan mesés csodával csalogat, kirándulj a Kis-Balatonnál, kóstolj prémium zalai borokat a Kányaváry Borbirtokon és találd meg hozzá a számodra leginkább megfelelő szállást!

Szállások karnyújtásnyira a Zoboritól

Kényelem mindegyik szállás típusban

Kiváló ár-érték arány

Osztályoknak, családoknak, pároknak különböző lehetőségek

PANZIÓ AJÁNLATKÉRÉS:

E-mail: info@kanyavary.hu
Telefon: +36-30-500-2503

Szállások a kalandpark szomszédságában!

Zobori Panzió 

Öreghegyi panziónkban a Zobori Élménypark területén tágas, magas színvonalú, teljes körűen felszerelt családi apartmanokkal várunk Téged. Összesen hét szoba foglalható, az alsó és a felső szinten is 2 szoba található, melyek közül az egyik három, másik 2 fős. Pótágyazásra plusz két fővel van lehetőség, így maximum férőhely 7 fő. Az alsó szinten szoba külön fürdővel rendelkezik, azonban pótágyazásra lehetőség nincs, csak két fő befogadására alkalmas. Ezen felül még két összenyitható szobánk van, melyek 4 fősek, plusz két fővel pótágyazhatóak. Apartmanjaink konyhái emeletenként közös használatúak.

Galéria

Kányaváry Borpanzió

Exkluzív kialakítás, prémium szobák, egy nagyszerű helyen, a Kányaváry Borbirtokon. Élvezd a borteraszról a naplementét kóstold meg a zalai birtok remekeit, miközben családdal napközben remek kalandok várnak a környéken! Kányaváry Borpanziónkban jelenleg 8 szobával várjuk vendégeinket, hangulatos és modern környezetben, 16 férőhellyel. Négy összenyitható, és egy mozgássérült szobával rendelkezünk, háromban pedig kanapé található. Pótágyazásra nincs lehetőség. A panzió mögött 10 beállós parkolóban biztosítunk helyet a gépjárműveknek.

Galéria

Ifjúsági szállás / Jurta tábor

Tervezd több naposra az osztálykirándulást! Hatszemélyes fürdőszobával felszerelt szobák, az ország legnagyobb élményparkjának kellős közepén! Közösségi tér kint és bent, tűzrakóhelyek, csoportos meleg étkezési lehetőség is elérhető! Irány a Zobori Élménypark! Vadregényes erdei jurta tábor, ahol igazán átélheted a táborozás élményét! Osztálykirándulás, csapatépítő program? 6 személyes teljesen felszerelt, berendezett jurtáink, közös vizesblokkal és konyhával tökéletes választásnak bizonyulnak, ráadásul az élménypark közepén találod meg őket!

Galéria