0
en
menu
 
kezdőlap / panzió
Szállások
JURTA TÁBOR

Vadregényes erdei jurta tábor, ahol igazán átélheted a táborozás élményét! Osztálykirándulás, csapatépítő program? Hatszemélyes felszerelt, berendezett jurták, saját közös vizesblokkal és konyhával, mindez az élménypark közepén.

Zobori Panzió

A kalandokból egy nap soha nem elég! Foglalj nálunk és tölts el felejthetetlen napokat a mesés családi panziónkban a zalaszabari Öreghegyen a Zobori Élménypark területén. Családi apartmanok, felszerelt konyhával, szabadtéri bográcsozó hellyel! 

Kányaváry Borpanzió

Exkluzív kialakítás, prémium szobák, egy nagyszerű helyen, a Kányaváry Borbirtokon. Élvezd a borteraszról a naplementét kóstold meg a zalai birtok remekeit, miközben családdal napközben remek kalandok várnak a Zobori Élményparkban! 

Ifjúsági szállás

Tervezd többnaposra az osztálykirándulást! Hatszemélyes fürdőszobával felszerelt szobák, az ország legnagyobb élményparkjának kellős közepén! Közösségi tér kint és bent, tűzrakó hely, csoportos meleg étkezés! Irány a Zobori Élménypark! 

 
Árak

KÁNYAVÁRY BORBIRTOK ÁRAK:

Szobák 2 fő részére, reggelivel, kalandpark belépővel: 16.000 Ft / Fő / éj

Gyermekeknek (Ft/fő/éj, 0-11,99 év), reggelivel, kalandpark belépővel: 8500 Ft / Fő / éj

 

ZOBORI PANZIÓ ÁRAK:

4000 Ft / Fő / éj

Az ár a reggelit nem tartalmazza.

Csomagok
 
Szolgáltatások

Gyere hozzánk a festői Kis-Balaton mellett található Zalaszabarba és kalandozz a mesés vidéken! Válaszd szállásaink bármelyikét, a szórakozás és a feltöltődés garantált!

A Zobori Panziónkban tágas, magas színvonalú, teljes körűen felszerelt családi apartmanokkal várunk Téged. Összesen hét szobával rendelkezünk, az alsó és a felső szinten is 2 szoba található, melyek közül az egyik három, másik 2 fős. Pótágyazásra plusz két fővel van lehetőség, így maximum férőhely 7 fő. Az alsó szinten szoba külön fürdővel rendelkezik, azonban pótágyazásra lehetőség nincs, csak két fő befogadására alkalmas. Ezen felül még két összenyitható szobánk van, melyek 4 fősek, plusz két fővel pótágyazhatóak. Apartmanjaink konyhái emeletenként közös használatúak.

Az exkluzív Kányaváry Borpanziónkban jelenleg 8 szobával várjuk vendégeinket, hangulatos és modern környezetben, 16 férőhellyel. Négy összenyitható, és egy mozgássérült szobával rendelkezünk, háromban pedig kanapé található. Pótágyazásra nincs lehetőség. A panzió mögött 10 beállós parkolóban biztosítunk helyet a gépjárműveknek.

A vadregényes Jurta táborban 6 személyes felszerelt és berendezett jurták várnak, közös konyha és vizesblokk használattal.

Az Ifjúsági szálláson 6 személyes, fürdőszobával felszerelt szobákkal állunk a rendelkezésedre. Közösségi terek és tűzrakó helyek, illetve csoportos meleg étkezés is elérhető.

Kapcsolat

SZÁLLÁSFOGLALÁS: 

Telefon: +36-30-36-28-118

E-mail: info@zobori.hu

Megközelítés

Ismerd meg attrakcióinkat!
 
beltéri
 
 
kültéri
 
kültéri
kültéri
kültéri