0
en
menu
 
WEST OF BALATON - a nyugati part legjobb helyei - 20%
kezdőlap / hírek / WEST OF BALATON - a nyugati part legjobb helyei - 20% / 2021. máj. 12. szerda

Tartsd meg a West of Balaton partnereinél vásárolt jegyedet, majd használd fel a többi helyen, így akár több ezer forintot is megtakaríthatsz.

ERRŐL SZÓL A PROGRAM 

A West of Balaton a Nyugat-balatoni térség legjobb programjait gyűjti egy csokorba, és 20% kedvezményt biztosít programban szereplő partnereknél.

Akár egy fagyizás árát is megspórolhatod, ha zsebrevágod a West of Balaton helyszíneken kapott belépőjegyedet!

Nem kell mást tenni, mint a következő látogatóhelyen felmutatni, és már jóvá is írják a 20% kedvezményt!

Az aktualitásokat, programokat és további akciókat keresd a CsodalatosBalaton.hu oldalon!  

KEDVEZMÉNYEK LÁTOGATÓHELYENKÉNT: 

ZALAKAROSI FÜRDŐ: 20% kedvezményt biztosít a családi napi belépőjegy árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

HELIKON KASTÉLYMÚZEUM: 20% kedvezményt biztosít az összes kiállításra szóló kombinált belépőjegyének árából, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

ZOBORI ÉLMÉNYPARK: 20% kedvezményt biztosít a kalandjegyéből egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

HÉVÍZI TÓFÜRDŐ: 20% kedvezményt biztosít az egész napos Tófürdő belépőjegyének árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

BALATON-FELVIDÉKI NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG: 20% kedvezményt biztosít a családi jegyének árából egész évben, egy alkalommal, maximum 5 fő részére a Kis-Balaton Látogatóközpontban, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum bemutatóhelyen, továbbá a Vörsi Tájháznál.

A kedvezmény igénybevételének feltétele: bármely partner West of Balaton pecséttel ellátott belépőjegyének jegyvásárláskor történő felmutatása a 2021.04.01.- 2021.12.31. közötti időszakban.

Galéria

Ismerd meg attrakcióinkat!
 
beltéri
 
 
kültéri
 
kültéri
kültéri
kültéri