0
en
menu
 
MINDEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP VÁRUNK!
kezdőlap / hírek / MINDEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP VÁRUNK! / 2021. máj. 21. péntek

MINDEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 10:00-18:00 óráig várunk benneteket a Zobori Élményparkban! 

CSALÁDI KALANDOK A KIS-BALATONNÁL

Hullámvasút, szabadesés torony, kötélpálya, csúszdák, beltéri játszóházak, és VR park várja a gyerekeket, így rossz idő esetére is szuper családi program a hétvégeken.  

A park kihagyhatatlan egy balatoni hétvége alatt, ahol a megszokott élményeken túl még eggyel feljebb tekerheted a MAX gombot a saját lelked élménymutatóján. 

A pünkösdi hosszúhétvége minden napján, SZOMBATON, VASÁRNAP és HÉTFŐN is 10:00-18:00 óráig nyitva tart a Zobori Élménypark, ahol ráadásul West of Balaton kedvezménnyel több ezer forintot is megtakaríthatsz a belépőd árából. 

Pattanj kocsiba, üsd be a navigációba a Zobori Élményparkot, és irány a Kis-Balaton mellett fekvő kis falu, Zalaszabar, amely a nagy tó partjáról szinte bárhonnan 1 órán belül elérhető.  

Ugorj fel a hullámvasútra, engedd ki a hangodat, sikíts, száguldj, hadd lobogjon a hajad! Apropó, tudtad, hogy csak nálunk van az országban? Egyébként nagyon baráti 30 km/h sebességgel repít a pályán. Családokon teszteltük, így szinte biztos, hogy félelem nélkül száguldhatsz.

A szabadesés torony pedig igazi bátorságpróba és egyben óriási élmény: 50 m magas torony, ami egy 20 emeletes ház magasságának felel meg. Ha ez nem lenne elég, a park legmagasabb pontjára építettük meg, ahonnan tiszta időben 100 km távolságra is ellátsz. 

HASZNOS INFÓK 

Belépőjegyek 

Becsekkoláskor mindenki egységesen egy alap belépőt  fizet amelyhez egy karórát kapsz, erre gyűjtöd a parkon belüli fogyasztásokat.  Csak azért a játékért fizetsz a nap végén, amit használtál. 

Étkezés 

A park területén étterem és büfé is működik. Az önkiszolgáló étteremben házias ízek várnak, a Kid’s Büfében snackek, gyors ételek, a szülők a panorámás kávézó teraszokon tudnak egy kicsit szusszanni két kaland között. 

Ismerd meg attrakcióinkat!
 
beltéri
 
 
kültéri
 
kültéri
kültéri
kültéri