0
en
menu
 
Ingyenesen látogathatják az egészségügyben dolgozók és pedagógusok az élményparkot
kezdőlap / hírek / Ingyenesen látogathatják az egészségügyben dolgozók és pedagógusok az élményparkot / 2021. ápr. 29. csütörtök

Egész májusban elérhető a kedvezmény, így akár Magyarországon az összes, említett két területen dolgozó munkavállaló előtt nyitva áll a lehetőség. 

INGYENES KALANDJEGGYEL KÖSZÖNI MEG AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK ÉS A PEDAGÓGUSOK MUNKÁJÁT A ZOBORI ÉLMÉNYPARK 

A Zobori Élménypark fél év után május 1-jétől újra fogadja a vendégeket, az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok pedig egész májusban ingyenesen látogathatják a parkot, így akár Magyarországon az összes, említett két területen dolgozó munkavállaló előtt nyitva áll a lehetőség. 

Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánítása képpen a nyitás első hónapjában az alap szolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet egészségügyi dolgozóknak és pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja, továbbá a nyitás napján csak 2021.05.01-jén pedig minden vendég féláron válthat belépőt a Zobori Élményparkba. 

A társadalmi felelősségvállalás és az egészségügyi szervezetekkel való szoros együttműködés a cégcsoport tekintetében járványhelyzettől függetlenül elsőszámú szerepet tölt be, szoros együttműködésben áll az ország vezető egészségügyi intézményeivel, az állandó egészségügyi szakszemélyzet egyben pedig a parkban dolgozó csapat szerves részét képezi. 

A kedvezmény igénybevételének feltétele a pedagógus ill. egészségügyi dolgozói jogviszonyt igazoló fényképes igazolvány jegyvásárláskor történő felmutatása. A  kedvezmény 2021. május 1-31. között lesz érvényes, a Zobori Élménypark nyitvatartási ideje alatt, amely a www.zobori.hu oldalon megtalálható.

Ismerd meg attrakcióinkat!
 
beltéri
 
 
kültéri
 
kültéri
kültéri
kültéri