HULLÁMVASÚT

Magyarország egyetlen hullámvasútja 400 méter hosszú pályával! Pattanj fel Szuri és Kengu mögé; élvezd a felhőtlen száguldást és lesd meg fentről a Kis-Balaton lélegzetelállító panorámáját!

Korlátozások: 4 éves kor és 100 cm alatt nem ajánlott!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 4+
Időtartam: 2 kör

HULLÁMVASÚT VR ÉLMÉNNYEL

Ülj fel a világ leghíresebb hullámvasútjaira, a mozgó szimulátorban valódi erőhatásokat élhetsz át, így azt fogod érezni, mintha ott lennél! A mozgás, a térérzékelés miatt minden részletet átélhetsz. Gyenge, közepes és erős pályák közül választhatsz. 

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 10+
Időtartam: 2 kör

SZABADESÉS – TORONY

Nálunk is megtalálod a legendás szabadesés tornyot, igazi bátorságpróba és egyben ÓRIÁSI ÉLMÉNY!

Képzeld el, ahogy madártávlatból csodálod  a kilátást a Kis-Balatonra, friss levegőn vagy, csodásan süt a nap. és egyszer csak… WAAAAAAA ZUHANÁÁÁÁS!

Egyébként nem is olyan vészes, mint amilyennek látszik, összegyűjtöttünk néhány hasznos infót róla:

  • 50 méter magas torony, ami egy 20 emelet magas ház magasságának felel meg.
  • Ha ez nem lenne elég, a park legmagasabb pontjára építették, ahonnan tiszta időben 100 km távolságra is ellátsz.
  • Egy örvényáramú mágnesfék biztosítja a biztonságos földetérést – ugyanezt használják a metrókhoz és a mágnesvonatokhoz.
  • Az ordítás garantált!
  • Egy alkalommal összesen 12 fő ülhet fel 
  • Az átlag súly max. 85 kg / fő lehet
  • Gyerekeknek 10 éves kor felett ajánljuk 

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 10+
Időtartam: 1 alkalom

HÓFÁNK

Igazi négyévszakos élmény, nyáron FÁNK, télen pedig HÓFÁNK! Decembertől, ha az időjárás is kedvez akkor havas pályán száguldhatsz a hófánkkal! Tarts velünk és éld át Te is a nem mindennapi száguldás, a gyönyörű természet és a jó levegő nyújtotta felejthetetlen pillanatokat! Az egyenes pályán szélsebesen száguldhatsz lefelé, a kanyargós pálya igazi csúcsélmény mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak, szülők és nagyszülők is bátran beszállhatnak a kalandba!

A TUBBY JUMP egy igazi különlegesség mindazoknak, akik imádják az adrenalint, hiszen a villámgyors egyenes pálya végén katapultálva repülsz a levegőben, majd egy óriás érkező matracra huppansz. A csúszás után a domb aljából mozgójárda hoz vissza a dombtetőre, így bőven marad energiád a kalandokhoz!

Persze mindezt teljesen biztonságosan teszed, fontosnak tartjuk a szabályok betartását, amelyre képzett személyzetünk is nagy gondot fordít!

*A ”Hófánk a havon” csak időjárás függvényében elérhető.

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 3+
Időtartam: 1 csúszás

KÖTÉLPÁLYA

Bátorság, ügyesség – MAGASSÁG

Speciális felszereléssel (sisak, heveder) biztonságos körülmények között vághatsz  neki a változatos ügyességi akadályokból álló kétszintes oszlop birodalomnak, mely izgalmas kalandot, felejthetetlen élményt jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 110 cm felett
Időtartam: 2 óra

MINI KÖTÉLPÁLYA OVISOKNAK

A legkisebbek sem maradnak ki a mókából, speciális felszereléssel (sisak, heveder) biztonságos körülmények között vághatnak neki a legapróbbak számára kialakított pályának! 

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 110 cm alatt
Időtartam: 2 óra

ÓRIÁSHINTA

A bátor jelentkezőket 6-8 méter magasságba húzzuk fel, és a tartókötelekre bízva szabadon engedjük! Minden korosztály számára garantáljuk az őszinte sikolyt, a szabadesés élményét, és azt, hogy nem hagyjuk lógva.

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 8+
Időtartam: 2 alkalom

LÉZERHARC

A lézerharc vagy laser tag izgalmas, aktív kikapcsolódást ígér minden korosztály számára a Zobori Élménypark szabadtéri pályáján. A résztvevő csapatok egymás ellen küzdhetnek különböző lézerharc felszereléseinkkel. A játéktól nem kell megijedni, békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós, hiszen a játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással. Taktikai érzék, ügyesség, próbáld ki a csapatoddal együtt Te is a Zoboriban!

Ár: 3 zseton
Életkor: 8+
Időtartam: 2 alkalom

AIRSOFT

Az Airsoft fegyverek a mai modern, illetve világháborús géppisztolyokat, géppuskákat, karabélyokat másolják, így igen közkedveltek a Kalandpark vendégei körében, hiszen egy biztonságos pályán próbálhatják ki célbalövő képességeiket!

Ár: 2 zseton
Életkor: 6+
Időtartam: 15 töltény

LÉGPUSKÁS LÖVÉSZET

Lövészeti lehetőség a fegyvertartási engedéllyel nem rendelkezők számára, akiket érdekel a lövészet, mint élményforrás! A pályán gyakorlat és előképzettség nélkül vendégeink már az első alkalommal is sikeres és eredményes lövészet résztvevői lehetnek. Tedd próbára magad, vagy versenyezzetek, hogy ki találja el a legtöbb célpontot!

Ár: 2 zseton
Életkor: 12+
Időtartam: 10 töltény

LUNA LOOP

Luna Loop – repülj a föld és az ég között!

Nem a gyerekek az egyetlenek, akik arról álmodoznak, hogy űrhajósok legyenek! A Luna Loop pilótafülkéjében ülve, a gombokat kezelve megtapasztalhatjátok a „súlytalanságot”. A Luna Loop egy valódi „űrrepülés” itt a földön, a pörgő-forgó holdkapszulában. A “felszálláskor“ turbulenciát, a „repülés” során lendületet érezhetsz a Hold felszínére való leszállás előtt.

A kabin a vízszintes tengelye körül forog, kb. 11 fordulat/perc gyorsasággal.

Ár: 2 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 3 kör

MINI MARKOLÓ

Próbáld ki magad egy munkagép vezetőjeként! A mini markoló a kis rajongók kedvence lesz, hiszen elindul, pörög-forog, és a kanalába akár kavicsokat is markolohatsz teljesen úgy, mintha egy igazi gépben ülnél! 

Ár: 1 zseton
Életkor: 12 éves korig
Időtartam: 3 perc

LÉGÁGYÚ

A légágyú harc, minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódás! A puha labdákat speciális fúvókákból kell kilőni minél ügyesebben úgy, hogy eltaláld vele az ellenfelet (vagy a szülőket)! A felhőtlen móka és nevetés garantált! Az ügyességben lehet fejlődni!

Ár: 1 zseton
Életkor: 3+
Időtartam: 2,5 perc

HURRICANE

Száguldj, pörögj-forogj, mint a hurrikán!

Elektromos dodzsem pálya, ahol a gyerekek akár a szülőkkel együtt is száguldozhatnak! Ütközz, kanyarogj, pördülj, akár a hurrikán!

Ár: 1 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 2,5 perc

VÍZI DODZSEM

Dodzsemezés a vízen? Miért ne? NYÁRON kipróbálhatod a szárazföldről jól simert dodzsemet vízi pályán! Ütközz, fröcskölj és nyomd a gázt!

Fontos információ: A dodzsemek medencéje nem fürdőmedence! Kérjük maradjatok a csónakban!

Ár: 1 zseton
Életkor: 3-10
Időtartam: 2,5 perc

PAINTBALL

ÚJDONSÁG! Paintball a Zoboriban! A paintballozás során a résztvevők az ellenfeleket festékgolyókkal próbálják eltalálni különböző imitált harci helyzetekben.

A festékgolyókat külön erre a célra kialakított markerekkel lövik ki, amiket minden játék során biztosítunk. Hatalmas kaland és élmény, próbáld ki a színek csatáját és légy Te a legügyesebb!

Ár: 4 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 50 lőszer

ÉLETSZIMULÁTOR

Egy igazán különleges VR játék,  melynek lényege, hogy egy speciális keretbe kell beállnod, kapsz egy VR szemüveget ééés most jön a java! Vigyázz, nehogy kicsússzon a lábad alól a talaj, csak a legügyesebb marad állva!

Ár: 2 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 5 perc

4XD CINEMA

A Zoboriban egyedülálló módon kipróbálhatod a 4XD mozit is, amely minden érzékedre hat! Csodás filmek, mesebeli élmények várnak rád olyan élethűen, mintha valóság lenne!

Tegyél egy csodás utazást a Jurassic Parkba, utazz hullámvasúton, vagy száguldj végig a Kínai Nagy Falon egy riksán, ha pedig egy igazi autósüldözésre vágysz New York utcáin, akkor itt a helyed a moziban! Csodás élmény, fergeteges hangulat, torokszorító helyzetek! Tarts velünk Te is egy felejthetetlen virtuális utazásra!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 7+
Időtartam: 3-5 perces rövidfilmek

WAY OUT – SZABADULÓSZOBA

Túl a tejúton elég rafinált vagy hozzá, hogy megfejtsd a rejtélyt és kiszabadulj?

Megnyílik a szabadulószoba, aztán a be is csukódik az ajtó. Mögöttetek! Felkaptok egy „okos” kiegészítőt, szkafandert és már indul is a játék! Cél, hogy egységnyi idő alatt, csapatban, a feladványokat megoldva megnyissátok a kifelé vezető utat! Hajrá! Nem lehet kihagyni. Túl a tejúton… Tiszta Sci-fi! Lenyűgöző!

Ár: 8 zseton
Életkor: 6+
Időtartam: 1 óra

3D EXOJET SZIMULÁTOR

3D-s videojáték szimulátor, éld át teljes valójában a játékot!

360 fokban, három dimenzióban repít bele egy különleges világba. A szerkezet pörög, forog és tökéletesen modellezi a valóságot, a végeredmény pedig lélegzetelállító!

Ár: 4 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 5-6 perces filmek

PS4 JÁTÉK

Pihenj meg két VR élmény között és válaszd a jól bevált PS4 játékot, ami sosem okoz csalódást!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: –
Időtartam: 30 perc

PS4 VR ÉLMÉNY

Tedd fel a VR szemüveget és fedezz fel egy varázslatos világot! Nyerj a táncversenyen vagy élj át lélegzetelállító kalandokat egy kardpárbaj közben. Ezt az élményt nem hagyhatod ki!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 6+
Időtartam: 30 perc

E-SPORT SZOBA

Ügyesség, lélekjelenlét és jó reakcióidő. Az E-sport szobában a legnagyobb izgalom az, hogy egymással mérhetitek össze a tudásotokat. Vajon melyik csapat lesz az abszolút győztes? Melyik játékos marad a végén?

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 6+
Időtartam: 1 óra

VR ZÓNA – WALKING GAME

Vedd fel a hátizsákot és induljon a lélegzetelállító kaland! A játékban ugyanúgy fel vagy szerelkezve, mint egy valódi csatamezőn, a kezedben fegyver, a hátadon hátizsák és így próbálhatod ki az igazán élethű harci helyzeteket!

Ár: 4 zseton
Életkor: 7+
Időtartam: 20 perc

VR ZÓNA – MAXIMULÁTOR

Hipermodern játékok a Zobori Élményparkban, egy szimulátorba zárva. A tudat messze földön, a test nálunk a Zobori Élményparkban!

Ár: 4 zseton
Életkor: 6+
Időtartam: 1 óra • Minden megkezdett további 1 óra: 490 Ft

VR ZÓNA – AUTÓVERSENY

Száguldás… Jogsi nélkül? Na jó, itt és most a virtuális valóságban lehet! Ülj be a szimulátorba és vedd fel a virtuális valóság sisakot, így egy 100% -ig lemodellezett autó belsejében találod magad. A fejed mozgatásával körbe is nézhetsz az autóban, a virtuális kezeket szinte magadénak érezheted. Még a visszapillantóban is látni a tér realitását. Elindulsz az autóval, a szimulátor mozgása és a VR sisakban látott kép miatt elhiszed, hogy valóban gyorsulsz, de tovább fokozza az élményt, hogy az ülésbe épített rezgő hangmodulok miatt érzed a motor zúgását is. Ez a komplett rendszer együtt, már-már a valóság teljes illúziója. Az élmény felejthetetlen, vidd el egy körre Te is a virtuális verdát! 

Ár: 4 zseton
Életkor: 6+
Időtartam: 30 perc

VR ZÓNA – BACKPACK VR

Vedd fel a VR szemüveget és elő az ügyességgel azonnal!  A kijelölt zónában kell mozognod, de a kötelek megnehezítik a dolgodat! Merülj el a csodálatos víz alatti világban és fedezd fel az ott élőket, vagy próbálj ki teljesen hétköznapi dolgokat a virtuális világban: például az irodai hétköznapokat, főzz kávét, menj körbe az irodában, főzz valamit vagy éppen vágj ollóval! Garantáltan érdekes tapasztalás lesz számodra!

Ár: 4 zseton
Életkor: 6+
Időtartam: 10-12 perc

BELTÉRI CSÚSZDAPARK 

Ha azt hiszed, tudod mi az a csúszda, akkor tévedsz! A szivárvány csúszda, ahol versenyezhetsz, a labdamedencés kék csúszda, ahol ezernyi színes labdába csobbansz, na és a szabadesést felidéző piros adrenalin csúszda, ahol bizony eláll a lélegzeted! Próbáld ki mindet!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 3+, 6+
Időtartam: ♾️

BELTÉRI JÁTSZÓPARK – ABILITY PARK ÉS ÖKOHÁZ

Interaktív játékelemek rengeteg érdekességgel és fejlesztő feladattal egy fedett komplexumban! Elektromos kisautók, elektromos dodzsemek, gigantikus ugrálóvár, óriás trambulin, vasúti terepasztal, LEGO asztal és még sok meglepetés vár az Ökoházban, ahol a víz az úr!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: –
Időtartam: ♾️

BELTÉRI JÁTSZÓHÁZ OVISOKNAK ÉS BÖLCSISEKNEK, BABA-MAMA SZOBA

A csúszdaházban fedett térben a legkisebbeket, tipegőket, ovisokat és bölcsiseket hatalmas játékbirodalom várja, ahol csúszni-mászni, hemperegni, bújni, csimpaszkodni, lógni lehet! A baba-mama szobában pelenkázó, etető sarok, bébiétel melegítési lehetőség és pihenő is található, így a kisbabás anyukák is bátran elindulhatnak a kalandparkba!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: –
Időtartam: ♾️

CSÓNAKCSÚSZDA

Csónakkal száguldhattok le a kanyargó, kalandos csúszdapályán! Felemelő! Szavakkal nem elmondható! Magyarországon egyedül, a Zobori Élmény Parkban találjátok meg! 

Ugye Te is kedvet kaptál? Vigyázz! Csúszik! 

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 6+
Időtartam: 1 csúszás

VIZES JÁTSZÓTÉR

Hűsítően vizes élmények várnak rád NYÁRON! Igazi felüdülés a hőségben, egy oázis a kalandparkunk kellős közepén, ahol hűsítheted magad!

Spriccelő, ugráló vízi attrakciók kicsiknek és nagyoknak határtalan vizes kalandok és felfrissülés! Vigyázat, itt nem maradsz szárazon!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: –
Időtartam: ♾️

KÜLTÉRI ÓRIÁS SZÁRAZ CSÚSZDA

Hatpályás, óriás száraz giga csúszdánkon gyerekek és felnőttek is száguldozhatnak. A tetejéről belátni a Kis-Balaton zegzugos tájait, a díszlet lélegzetelállító! Próbáljátok ki az élményt!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: 3+
Időtartam: ♾️

ÁLLATSIMOGATÓ

Még a legkeményebb kamasz szíve is meglágyul a Zobori Állatsimogató kedves kis lakóitól! Kíváncsi szurikáták, izgő-mozgó tapsifüles nyuszikák, mekegő kiskecskék, puha szamarak és persze a törpe kenguruk népes családja szuper időtöltés egy szusszanás idejére, és máris jöhet a következő kaland!

Ár: KORLÁTLAN
Életkor: –
Időtartam: ♾️