Csapatépítők

Mikor kell Neked a csapatépítő?

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek és egymást segítve kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.

Zalaszabari esetek-Rejtélyek téli estéje

Bár a klasszikus „gyilkosság a paplakban” játékok régóta ismertek, és méltán népszerűek, a Zalaszabari esetek eltérnek a hagyománytól! Színészek helyett a munkát és a sikert is maguk a résztvevők élvezik és izgulják végig. A játékmester ismertetője után a résztvevők csapatokra oszlanak és igyekeznek megoldani a múlt, a jelen és a jövő bűntényét.

Flúgos futam

A Flúgos Futamon 4-8 fős csapatok dolgoznak ismeretlen terepen. A versenyben szükség van stratégiai gondolkodásra, a szerencsejátékok alapvető ismereteire, fogadási hajlandóságra. Az ismeretlen terep lehet egy erdő, egy park, egy város. Hogyan tesszük ismeretlenné? Ez legyen a mi dolgunk!

Győztes stratégiák-Saját határaid átlépése

A „Győztes stratégiák” tréning célja, hogy tapasztalatokra épülő stratégiákat, gondolkodásmódot és technikákat tanítson, melyeket olimpiai és világbajnokok, sikeres cégvezetők alkalmaznak. Nem elég tudni, hogy a siker fejben dől el, meg kell érte mozdítani a testünket is.

UTAZÁS A KIRÁLYOK VÖLGYÉBEN

LÉPJ A TÚLÉLŐ SZAKÉRTŐK HELYÉBE!!! A „Királyok Völgye” tréning célja, a közös együttlét, a közös problémamegoldás, a kaland és izgalom átélése.

VERBÁLIS ÖNVÉDELEM

Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy áll a bál, és ott állsz a közepén. A helyszín lehet a munkahely a kötözködő főnökkel, otthon a pároddal, vagy a gyerekeddel, vagy éppen egy tárgyalási szituáció az ügyféllel. A végkimenetelt előre sejted, még sincs esélyed arra, hogy kiszállj. A menekülés nem jó stratégia, a visszavágásból további háború lesz. Mit lehet akkor tenni?

PAPÍRJAGUÁR

A nincs lehetetlen élményének együttes megtapasztalása. Kreativitás fejlesztés. Egymás jobb és mélyebb megismerése közös élményeken keresztül. Együttműködés fejlesztése. Ünnep. Élmény, ami összeköt.