en
menu
 
Kalandozz a Balaton régióban...
kezdőlap / hírek / Kalandozz a Balaton régióban... / 2019. máj. 16. csütörtök

... és használd ki a környék legfantasztikusabb látványosságainak közös kedvezményrendszerét, amely 20% megtakarítást jelent Neked a belépők árából! Kalandozz vízen és szárazföldön, majd szívd magadba a kultúrát Magyarország leglátogatottabb kastélyában! 

A programban részt vevő partnerek: 

Festetics Kastély - Keszthely

Zalakarosi Fürdő

... és persze mi, a Zobori Élménypark

 

Pálinkás Róbert, a Helikon Kastélymúzeum ügyvezetője hangsúlyozta: a három látogatóhely nem konkurenciája egymásnak, együttműködésük a szinergián alapul. A Balaton nyugati régiójába érkező turistákat olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatással kell ellátni, amelyre mindhárom szereplő önállóan is képes. Ez a megállapodás még magasabb színvonalra emeli a szabadidő eltöltését a régióba érkező turisták számára. Pálinkás Róbert hozzátette: a Helikon Kastélymúzeum az ország leglátogatottabb kastélya, amelynek a látogatószáma folyamatosan növekszik, a tavalyi évben 230 ezer látogatót fogadott. 

Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa kiemelte a turisztikai szereplők közötti összefogás fontosságát, mint közös érdeket. Az együttműködés a mindennapjaink része, beleértve az emberi kapcsolatokat, a családot és az üzleti életet is. A Holnapocska Tábor alapítójaként hangsúlyozta, hogy a társadalmi felelősségvállalás és egyéb jótékonyság terén már évek óta kiváló a szakmai kapcsolat a felek között. Magyarország legfontosabb turisztikai régiója a Balaton és környéke, amely vendégforgalom és árbevétel szempontjából is meghatározó. Ha még több hasonló összefogás valósulna meg az egész régiót illetően, abból a megyék és az ország is előnyt kovácsolhat. Ami a megállapodást illeti, mindhárom helyen 20%-os kedvezményre jogosító kupont kapnak a családok, amely a másik két partnernél érvényesíthető a belépőjegy árából. 

Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója a sajtótájékoztatón beszámolt arról, hogy a Zalakarosi Fürdő kiemelkedő évet zárt 2018-ban. Zalakaros lett a Balaton régió legnépszerűbb települése a belföldi vendégek körében, a régió vendégéjszakáinak számát tekintve Hévíz és Balatonfüred után a harmadik helyre zárkózott fel, továbbá az Év Fürdője 2018. közönségszavazáson második helyezést ért el. 

Cziráki László elmondta, a turizmus területén három különböző profilú, saját szakterületén kiemelkedően teljesítő szervezet együttműködése jön most létre. A kultúra, a kalandozás élménye, az egészségtudatos életmód egymást erősítő hatással bírhat, és ez példa értékű összefogás a Balaton régió és egyben Magyarország turizmusáért is. A vezérigazgató hangsúlyozta: bíznak abban, hogy ennek eredményeként fontos és elismert szereplői lesznek az országmarketingnek és még több figyelmet, támogatást kaphatnak a Balaton régió turisztikai szereplői. Ez minden itt élő és itt dolgozó ember érdeke!

 

Ismerd meg attrakcióinkat!
 
beltéri
 
 
kültéri
 
kültéri
kültéri
kültéri